Phyto5

 

Phyto5 is gericht op herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgend de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. En brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen.

Phyto5 is een totaalconcept van exclusieve professionele, energiestimulerende behandelingen en producten, gecombineerd met lymfedrainage en kleurentherapie.

 

Waarom Phyto5?

Door de unieke samenstelling van de ingrediënten en de daardoor bijzondere energetische werking van de producten, biedt Phyto5 een meerwaarde voor een goede huidverzorging en behandelingen met een diepgaand resultaat. De bijna 40 jaar "onderzoek en ontwikkeling" in de Méthode Phytobiodermie, heeft geresulteerd in een authentieke, natuurlijke huidverzorgingsformule die zijn werkzaamheid heeft aangetoond en die zelf ervaren moet worden. De afgelopen decennia heeft in het teken gestaan van snelheid, chemie en overvloed. De moderne mens van nu is echter steeds meer op zoek naar authenticiteit, verdieping en rust. Hier hoort ook natuurlijke cosmetica bij die aansluit bij deze nieuwe behoefte.

Allerlei factoren in onze hedendaagse levenswijze, zoals stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, hebben een negatief effect op onze natuurlijke energie toestand en kunnen zelfs tot uitputting, lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid tot gevolg hebben. Uw huidconditie maakt deze gevolgen van disbalans zichtbaar in de vorm van een droge, vette, gevoelige, acné, vochtarme of sterk verouderde huid, verslapte huid. Phyto5 zoekt de oorzaak van het huidprobleem op door het element te bepalen en uw innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen.

Kiezen voor Phyto5 is kiezen voor een natuurlijk product die de huid verbetert en weer in balans brengt. Door de uitgebreide en exclusieve productlijn voor thuisgebruik kun je iedere dag het gevoel van luxe en huidverbetering ervaren.

 

Phyto5 en Bioritme

Iedere huid is uniek en met je geboortedatum kunnen we je Bioritme berekenen. Aan de hand hiervan kunnen we zien waar eventueel zwakke punten liggen en waar we naar de veroudering toe op moeten letten. Dat is de kracht van Phyto5. Problemen aanpakken bij de basis om zo tot een mooi en duurzaam resultaat te komen. Wil jij weten wat jou Bioritme is en welk element bij jou past; kom gerust langs in de salon voor een vrijblijvend advies.

 
 

Natuurcosmetica

Phyto5 heeft sinds 2007 het EcoCert-keurmerk. Voor natuurcosmetica mogen volgens EcoCert alleen natuurlijke grondstoffen gebruikt worden, die onderzocht en goedgekeurd zijn, zoals plantaardige oliën, vetten, wassen, kruiden extracten en essentiële etherische oliën. Alle verpakkingsmaterialen zijn uitsluitend ecologisch, dus afbreekbaar en daardoor minder schadelijk voor het milieu. De producten zijn natuurlijk en niet gebaseerd op chemische formules. Phyto5 is 100% Natuurlijk, 100% Energetisch en bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, met als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën, rijk aan omega 3,6 en 9.

 

 

Energetische kalender en "Doe de test!"

Energetische kalender.

Voor elk huidtype is er een passende elementlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetisch seizoen volgens de energetische kalender.Om inzicht te krijgen welke producten bij uw huid past, kijk dan bij "doe de test"

Doe de test!

In welke punten herkent u uw huid? Dit is wellicht uw huidtype.
Onderdelen 1 - 2 van 2