TUINA THERAPIE

18-10-2021 21:03

Na 4 jaar studeren en me verdiepen in de filosofie van de Chinese Geneeskunde heb ik het diploma Chin-Li Tuina Therapie behaald! Afgelopen jaren waren intensief maar zo ontzettend leerzaam. Ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. In een eerder geschreven artikel, 'de weg naar Tuina therapeut', kun je lezen wat Tuina nu precies is. Het is zo'n mooie aanvulling op de gezichts en lichaamsbehandelingen die al gegeven worden. Phyto5 en Tuina lopen hand in hand door de salon! 

Afgelopen jaren bood ik al Tuina massages aan in de salon. Dit zijn vooral massages gericht op ontspanning en het in beweging zetten van Qi, Bloed en vloeistoffen. Tijdens een ontspanningsmassage gebeurd er dus al heel veel. Deze ontspanningsmassages blijf ik zeker aanbieden. Daarnaast bied ik uiteraard Tuina therapie aan. Deze behandelingen zijn specifiek voor gerichte klachten. Dit kunnen zeer diverse klachten zijn van oa. hoofdpijn, rugpijn, rsi - klachten, pms tot aan mentale klachten. Door middel van een intake, pols- en tongdiagnose komt er een persoonlijk behandelplan waarmee we aan de slag gaan. Op dit moment ben ik bezig om te zorgen dat Tuina therapie (deels) vergoed wordt. Mocht je geintresseerd zijn in wat Tuina voor jou kan betekenen, kijk dan alvast hoe je verzekerd bent. Ik ga mijn uiterste best doen om alles in orde te krjgen zodat je de Tuina behandelingen (deels) vergoed kan krijgen. Hopelijk dit jaar nog! 

 

 

Door deze fantastische verandering in de salon, kan de salon geen salon meer blijven. De salon zal een naamsverandering krijgen en zal een praktijk gaan worden. Achter de schermen ben ik al bezig om dat te realiseren. Ik ben op mijn best op de werkvloer maar een logo en een nieuwe naam bedenken is toch erg lastig hoor! Gelukkig krijg ik daar dan ook hulp bij en de inspirende gesprekken met klanten helpen enorm mee! Dankjewel daarvoor! Ook zal deze website binnenkort komen te vervallen maar ik zal jullie op de hoogte houden.

Enthousiast gaan we door...

Wordt vervolgd!