Tuina en Yin Yoga op zaterdag 22 februari en 21 maart

20-01-2020 12:00

VOL! VOL!!! Maar... een extra datum volgt!

Workshop; 'Wat je lichaam je wil vertellen'

Eind 2019 zijn Annet Bennen van Praktijk Annen Bennen en ik uit eten geweest om te brainstormen over hoe we 2 mooie vormen, Tuina massage en Yin Yoga kunnen samenvoegen tot 1 geheel. Wij gaan in 2020 samen een dag organiseren waarin we jullie willen onderdompelen in de ontspanning en energie van Tuina massage en Yin Yoga.

We hebben heerlijk gegeten bij 'Herberg het volle leven' in Appelscha. Een paar weken later zijn we weer naar de zelfde locatie gegaan om het kapelletje te bezoeken. Dit leek ons een geschikte plek om onze workshop te gaan geven. De energie van deze plek is goed en ontspannen.

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang en net als de vorderingen voor onze workshop. De plannen zijn uitgewerkt en we zijn zeer tevreden over wat we jullie willen meegeven op 1 van deze bijzondere dagen. We hebben er ontzettend veel zin in!

Wil jij 1 van deze dagen genieten van alles wat  Yin Yoga, Tuina Massage, ontspanning is en uiteraard een heerlijke verzorgde lunch, dan kun je je nu aanmelden met datum naar voorkeur. Aan deze dag zijn kosten verbonden a € 100,00 per persoon.

 

Er zijn nog een aantal plekjes vrij maar wacht niet te lang want VOL=VOL!!!

 

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar;

Annet Bennen info@annetbennen.nl

Jessica Mols jessica-salon@kpnmail.nl