NIEUWS! NIEUWS! NIEUWS!

19-05-2020 12:00

Lieve klanten,

We zijn nu een week verder na het goede nieuws dat we weer open mochten. Heerlijk om weer klanten te mogen ontvangen. Tevens was het ook wel een beetje dubbel. De extra maatregelen geven toch een andere lading aan hetgeen wat je zo graag doet. Het aanraken, de verbintenis, dichterbij elkaar zijn in een ruimte. Vooral het aanraken wat we de afgelopen 2 maanden niet of nauwelijks mochten. Zeker niet bij mensen buiten je gezin. En dan nog het extra desinfecteren en schoonhouden van de salon. Nu werken wij als schoonheidsspecialiste altijd al netjes en schoon maar nu toch nog maar iets schoner, als dat al kan... 

 

Er zijn een aantal dingen veranderd tot zolang er aangepaste maatregelen zijn; 

* Op dit moment kunnen er geen online afspraken worden gemaakt. 

* Wel kan je telefonisch of per e-mail (voorkeur!) een afspraak maken. Geef in de e-mail aan welke behandeling je wilt en welke dag/ tijd je voorkeur heeft.

* Heb je een afspraak gemaakt dan zijn er enkele maatregelen waar we ons aan houden. Deze zijn bijgevoegd als je de e-mail krijgt ter bevestiging van de gemaakte afspraak. Als je de salon in komt gelden er ook een aantal aangepaste maatregelen. Deze vind je bij binnnenkomst.

* Wil je producten bestellen of heb je een product nodig? Geef dit minimaal 1/2 weken voor je afspraak aan of geef dit door via de e-mail. Dan weet je zeker dat het product er is als je het nodig bent. Producten ophalen kan op afspraak.

* Er wordt nu er aangepaste maatregelen zijn wat vaker een nieuwsbrief verstuurd. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen, schrijf je dan in via de website onder het kopje 'Nieuwsbrief'. 

* Volg de Facebookpagina van Jessica's Schoonheidssalon om ook op de hoogte te worden gehouden.

 

Hoop jullie de komende tijd weer te mogen ont-moeten in de salon!!!

 

 

Vriendelijke groet,

 

Jessica