Nieuw in de salon van Loveli!

09-06-2017 10:30

NIEUW!!!

Graag introduceer ik jullie een nieuw product in de salon!

Al een tijd geleden is mijn oog op dit product gevallen en mijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen. Ik ben altijd al op zoek geweest naar een deodorant waar je niet nog meer van gaat transpireren en binnen een korte tijd natte kleding hebt en je niet meer fris ruikt. Zou deze deo dan echt werken? Na 2 dagen gebruik ben ik al meer dan enthousiast! De geur van de deodorant is fris en niet overheersend zoals de meeste deo’s, het voelt zacht aan op de huid, zuinig in gebruik en je blijft gewoon echt fris!

Dit product sluit echt naadloos aan op wat ik mijn klanten wil bieden. Een natuurlijk product en wat goed is voor de huid en de huid laat ademen.

Het is de deodorant van Loveli.

Als jij op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, die je de hele dag fris houdt.

Natriumcarbonaat ( zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes.

Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en Shea-butter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

Goed om te weten:

·        Deze deodorant sluit de huid niet af. Je zweet dus nog wel ( anders kan de huid de afvalstoffen niet kwijt), maar je rukt het niet.

·        Heb je snel een gevoelige huid, dan kan je huid reageren met rode uitslag. Meteen wat kokosolie erop doen en overstappen op de sensitive versie kan de oplossing zijn. Maar meestal krijg je juist een mooiere huid door alle fijne ingrediënten.

·        De Shea-butter in de deodorant kan vlekken veroorzaken in je kleding. Je wast het er natuurlijk wel weer uit maar laat de deodorant eerst even drogen voor je je kleding aan doet.

·        Je doet gemiddeld 6 weken met 1 kleine deodorantstick ( 30 ml) of ruim 3 maanden met een grote stick ( 75ml).

·        Je kunt de verpakking bij het plastic afval doen maar je kunt hem ook opnieuw vullen met een refill.

·        Is je lichaam echt verslaafd geraakt aan de ingrediënten in je gewone deo, dan lijkt het net of je juist erger gaat zweten. Je lichaam is aan het detoxen. Houd vol, het is het echt waard!!!

·        En tot slot; de deodorant draait net de andere kant op dan je zou denken. Even wennen ;)

 

Er zijn 4 verschillende geuren, Fresh Cotton, Sweet Orange, Sensitive skin en Appleblossom.

 

Deo-stick klein ( 30ml)  € 7,99

Refill stick klein ( 30ml)  € 5,99

Deo-stick groot (75 ml)  € 14,99

 

 

Voor meer informatie: www.loveli.care