NIEUW!!! ENERGETISCHE RUG BEHANDELING NIEUW!!!

24-08-2020 09:39

Energetische Rug behandeling

  • Ontspannen voetbad
  • Reiniging rug + scrub
  • Algoderm + esserine Yin of Yang
  • Massage om de Blaasmeridiaan te openen en eventuele blokkades/ pijnlijke plekken op te heffen
  • Lymfe drainage blaasmeridiaan
  • Massage om de blaasmeridiaan te balanceren
  • Rug pakking
  • Voet/ been massage
  • Pakking verwijderen en afsluiten met Yogi gel om te harmoniseren
  • Kopje thee of glas water in rust

75 min. € 70,00

 

De rug behandeling wordt gestart met een voetbad. Het voetbad zorgt er voor dat je al een stukje kunt gaan ontspannen en kunt gaan aarden (uit je hoofd in je lijf). Na het voetbad neem je op de buik plaats op de stoel. Er wordt begonnen met het reinigen en scrubben van de rug. Zo worden de producten van Phyto5, die daarna gebruikt worden, nog beter opgenomen.

De producten van Phyto5 met haar natuurlijke, unieke en plantaardige ingrediënten worden strikt en zorgvuldig geselecteerd. Het positieve effect van elk Phyto5 product is uniek en is ontworpen om fysiek, emotioneel en energetisch evenwicht te bereiken.

In deze behandeling staat de Blaasmeridiaan centraal. De combinatie van de Phyto5 producten en Tuina massage zorgen ervoor dat de Qi (energie) in Blaasmeridiaan weer gaat stromen. De Blaasmeridiaan is een belangrijke meridiaan want via de rug staat zij in verbinding met alle organen. De Blaasmeridiaan kan op verschillende manieren aangetast worden. Als de Blaas energie zwak is kunnen er psychische klachten ontstaan zoals o.a. wilszwakte, angst, fobieën, gebrek aan mentale weerstand (stress). Ook het eten van teveel zout of varkensvlees kan de Blaas energie verzwakken.  De fysieke klachten van een verzwakte blaas energie kunnen zijn; last van de onderrug, pijnlijke knieën, kramp in de benen en blaasontsteking.

Op het verloop van de Blaasmeridiaan zijn punten ( zogeheten acupunctuurpunten) te vinden die in verbinding staan met andere organen (o.a. hart, longen, lever, nieren enz.) Deze punten kunnen d.m.v. acupressuur (manuele druk) behandeld worden om zo de energie naar en van dat orgaan te stimuleren.

Ook wordt er gebruik gemaakt van lymfe drainage. Dit heeft invloed op de 5 lichaamsvloeistoffen in het lichaam. Dit zorgt voor een verbeterde energie circulatie van de spieren, het bloed, de lymfe, het water en het bindweefsel. Als deze vloeistoffen weer stromen is het resultaat meer energie, de huid gaat stralen en je geest weer helder.

Daarna wordt er een pakking op de rug aangebracht die de huid hydrateert en door de unieke eigenschappen van deze pakking brengt het evenwicht in de energieën van het lichaam.

Tijdens de inwerking van de pakking worden de benen en voeten nog kort gemasseerd om de energie door te laten stromen naar beneden.

De afsluiting na het verwijderen van de pakking brengt weer harmonie en de terugkerende circulatie.

Deze behandeling laat de energie weer stromen en dat kan betekenen dat er diverse emoties kunnen vrijkomen gedurende behandeling en na de behandeling. Gun jezelf na de behandeling rust en pak niet gelijk de drukte van alle dag weer op.

 

De behandeling heb ik mogen proberen op een klant van mij en lees haar ervaring;

 

Weet wel dat je het echt zelf moet gaan ervaren, woorden kunnen nooit precies vertellen hoe iets voelt. Ik die misschien al wel 20 jaar niet meer voor de ontspanning naar een massage ben geweest. En dat met een reden. Als ik zo’n massage liet doen, had ik nadien altijd meer pijn. Tja, dan laat je het wel.

En nu durfde ik het bij Jessica wel aan. Bij binnenkomst eerst even zitten met de voeten in een voetenbadje met een heerlijke geur. Heerlijk dat ik niet hoefde te praten, daardoor werd ik al wat rustiger. Toch best gespannen voor wat komen ging. Daarna mocht ik plaats nemen op de bank liggend op de buik. Ik werd heerlijk gemasseerd met volgens mij een scrub en olie, echt ik weet het niet eens meer. Het enige wat ik voelde was ontspanning, nog versterkt door het feit dat we alles in stilte deden. Daarna (en dit was mijn hoogtepunt van de sessie) begon Jessica mijn rug te masseren met een soort cupjes/glaasjes. Daar had ze wel uren mee door mogen gaan. Op sommige plekken totale ontspanning, op andere plekken gevoelig. Precies mijn bekende pijnplekken. Daarop volgend de Tuina massage technieken, op de rug en later ook op de achterkant van de benen. Bij mij kwam er toen emotie vrij, ook dat voelde goed, dit voelde Jessica intuitief goed aan en ik merkte alleen maar meer ontspanning in mijn lijf daarna.

En de dag erna had ik geen pijn! Echt zo mooi om te ervaren dat ik dit nu wel kan doen. Echt een cadeau voor mijzelf.

Ik kan er kort over zijn. Ik ben fan en kom over 4 weken voor een volgende sessie!