Jessica's Schoonheidssalon 6 jaar!

04-09-2020 12:05

6 jaar geleden kwam mijn droom en passie uit. Jessica’s Schoonheidssalon werd een feit en vandaag sta ik daar bij stil. Blij en trots dat mijn eigen salon een fijne plek is geworden om heerlijk te ontspannen en de drukte van alle dag even achter je te laten. Om vervolgens met nieuwe energie en een stralende huid weer naar buiten de gaan.

Diverse cursussen, workshops, trainingen en opleidingen mogen volgen en nog volgende om nog meer naar mijn doel te mogen groeien. Als schoonheidsspecialiste staat huidverzorging altijd centraal en hoe mooier de huid, hoe lekkerder je in je vel zit. En laat dat laatste, lekker in je vel zitten, nu juist het belangrijkste zijn voor een stralende huid!

Afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de Chinese geneeskunde. Daarbij staat zowel de interne als de externe omgeving centraal. De theorie van o.a. de 5 elementen, het meridiaan stelsel van het menselijk lichaam en het Yin en Yang. Een mooie holistische kijk op het in balans brengen van binnen en buiten. En met de prachtige producten van Phyto5 en Tuina massage (en Tuina therapeut in opleiding) die ook werken op de filosofie van de traditionele Chinese geneeskunde, is dat een mooie aanvulling op het in balans komen, zijn en blijven.

Trots, blij, enthousiast en ontzettend gemotiveerd om de komende tijd mijn mooie salon verder te laten bloeien tot een mooie Lotusbloem.