Element Aarde

21-08-2019 00:00

Aarde seizoen van 21-10 t/m 7-11

De element Aarde serie brengt ontspanning en herstel in de huid bij acne, onzuiverheden en grove porien. De Aarde producten bevorderen de lymfestromen en worden ook gebruikt tijdens de seizoens overgangen.

 

Het aardeseizoen is een tijd van detoxificatie voor ons voedingspatroon, mind en ook onze huid. Opgehoopte gif- en afvalstoffen die zich gedurende de energetische zomer ophopen in de huid, worden in het Aardeseizoen extra uitgescheiden. Je vindt misschien puistjes of andere onzuiverheden die op je gezicht beginnen te verschijnen.

Zinkoxide is een essentieel element dat je huid in evenwicht brengt. Het is een natuurlijke zuiver en anti bacterieel mineraal en zorgt ervoor dat de huid blijft ademen doordat onzuiverheden beter uit de poriën wordt verwijderd en de bacteriële groei te remmen. Het vermindert ontstekingen en bevordert de genezing.

Earth elementcream met zink verfijnt de textuur van de huid en herstelt haar natuurlijke schoonheid. Als de huidstofwisseling het meest optimaal is tijdens de nacht, geef je huid het beste wat het nodig heeft om het maximale resultaat te bereiken.