Edelstenen & mineralen

26-10-2020 13:46

De geneeskrachtige werking van edelsten en mineralen is al eeuwenlang bekend bij mensen.

Ook ik ben er jaren geleden mee in aanraking gekomen toen ik mijn man leerde kennen. Hij verzamelt ze op hun schoonheid, vorm en kleur. Ze staan te 'shinen' in een vitrinekast. Kijkende en me nieuwsgierig afvragende wat deze stenen voor betekenis/ werking hebben. Dit op internet zoeken en in de boeken over kristallen die in de boekenkast bij ons staan. Ook staan er een aantal stukken verspreid door het huis en in de salon. Onder andere Bergkristal en Amethist. Deze zijn mooi om naar te kijken en met hun beschermende en zuiverende werking onmisbaar in een ruimte waar veel energieen en mensen zijn. En een diversiteit aan stenen hangers (voor aan een ketting) kijkt mij dagelijks aan om hen te dragen. Daarbij voel en bedenk ik me wat voor dag het gaat worden en kies een steen uit die me deze dag ondersteuning biedt.

Zoals je net hebt kunnen lezen kun je edelstenen en mineralen in diverse soorten, maten en vormen krijgen. Je kunt ze in huis neerzetten, er worden lampen van gemaakt, ruwe of geslepen vormen, sieraden enz. Daarnaast kunnen ze worden ingezet bij healing, een ritueel of elixer. Zelfs bij een Phyto5 behandeling. Maar daarover later meer informatie!

Je kiest een edelsteen of mineraal uit naar wens of specifieke klacht. Dit kun je op verschillende manieren doen. Op basis van kleur en bijbehorend chakra, omschrijving van de klacht of op basis van je sterrenbeeld. Maar eigenlijk is het het mooiste om af te gaan op je eigen gevoel/ intuitie. Welke voelt goed, welke vind ik mooi? Dit is een lastige manier maar wel de beste manier. Jij weet diep van binnen wat je nodig hebt!

In de salon zijn er hele mooie zaksteentjes te krijgen. Deze steen kun je bij je dragen of op je nachtkastje leggen tijdens het slapen.

Ben jij benieuwd welke steen er bij jou past op basis van klacht of sterrenbeeld? Of wil je misschien voelen welke voor jou goed is? Laat dit even weten via een bericht of telefoontje. 

Oh ja, nu het verhaal over hoe edelstenen en mineralen ondersteuning kunnen bieden tijdens een Phyto5 behandeling.

De Phyto5 behandelingen, zowel voor gezicht als lichaam, worden ondersteund met de Chroma Rythmic. De Chroma Rythmic werkt op basis van lichttherapie (kleur heeft helende invloed op lichaam), biostimulatie (huid wordt aangezet om zichzelf te verbeteren) en lymfedrainage (lymfesysteem is allerbelangrijkst voor ons persoonlijk energiepeil). Dit is al een hele mooie behandelvorm met een zichtbaar en voelbaar resultaat.

Dus wat kunnen edelstenen en mineralen nu nog toevoegen aan al zo een mooie behandeling? 

Licht heeft de capaciteit mensen te beinvloeden op zowel fysiek, mentaal en energetisch niveau. Iedere kleur heeft zijn eigen werking. Op de Chroma Rythmic zit ook een functie waarbij er subtiele trillingen kunnen worden gemaakt wat super fijn voelt en een bepaalde werking geeft op de huid en op mentaal niveau. Licht en trilling dragen de kracht van de edelstenen/ mineralen en de behandeling wordt daarmee positief beinvloedt. Naast de energetische werking van een edelsteen zijn er ook fysieke invloeden o.a. het stimuleren van het ontgiften en reinigen van het lichaam en het ondersteunen van de opname capaciteit van de mineraalhuishouding in ons lichaam en tekorten kunnen opheffen waardoor er verbetering van de organen. Je kunt dus stellen dat edelstenen en mineralen een nog verfijnder resultaat geeft!

Een heel verhaal en misschien een beetje ingewikkeld voor sommigen maar dan zit er maar 1 ding op en de behandeling ervaren! De behandeling is nog in ontwikkeling en wil deze uiteraard een keer uitvoeren op een willekeurig persoon.

Dus heb ik jou geprikkeld of heb je juist heel veel behoefte aan zo'n heerlijke behandeling? Laat het weten via een e-mail bericht en waarom jij graag deze behandeling zou willen beleven. En wie weet nodig ik jou uit!