Het van oorsprong Amerikaanse MINERALOGIE is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, maar geeft de draagster ook een glamorous uitstraling.

 

Meer over MINERALOGIE

MINERALOGIE gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laat ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon. Ze zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. MINERALOGIE gebruikt alleen de hoogste -farmaceutische- kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid.

De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur. Dit laatste is binnen de Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis.

De producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt. De omverpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met Soja-inkt. MINERALOGIE zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu.

 

Kan ik klassieke make-up combineren met minerale make-up?

Doordat minerale make-up een natuurproduct is, krijg je een klein half uur na het aanbrengen pas het mooiste effect van de make-up. De huid heeft even de tijd nodig om te versmelten met de mineralen.

Wanneer je klassieke make-up combineert met minerale make-up, wordt het effect lang zo mooi niet omdat klassiek make-up geen natuurproduct is en niet hoeft te versmelten met de huid.

Klassieke make-up ligt meer op de huid en kan de huid ook verstoppen.