Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

 

Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk stralend uitzien.

Een bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat jouw wensen zijn en wat bij je jurk past.

Ook is het belangrijk dat jouw huid in goede conditie is voor een nog stralender resultaat. Het advies is dan ook om van te voren je huid goed te laten verzorgen tijdens een schoonheidsbehandeling. En eventueel je wenkbrauwen te epileren en ongewenste haren in het gzicht te laten verwijderen.

De make-up die gebruikt wordt is de minerale make-up van MINERALOGIE. Het is een natuurlijke make-up en ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ga naar het kopje 'producten' voor meer informatie over MINERALOGIE.

Is jouw keuze gevallen om bij Jessica's Schoonheidssalon je bruidsmake-up te laten verzorgen, dan gaan we samen jouw wensen bespreken en een passende proefmake-up aanbrengen.

Voor jou als bruid kun je kiezen uit 2 bruidsarrangementen en ook aan de vrouwelijke genodigden is gedacht om een passende make-up aan te bieden;

 

Bruidsarrangement basis:

Aan de hand van jouw wensen gaan we een make-up aanbrengen. Vind je iets niet mooi, geef het dan aan want tijdens een proef make-up kunnen we meerdere dingen proberen. Weet je de kleur van de jurk of heb je een proefstaaltje van de jurk, neem deze dan mee. Dat kan belijkrijk zijn voor bepaalde kleurkeuzes.

Ben je helemaal tevreden, dan wordt alles genoteerd zodat we op de grote dag precies weten welke producten er moeten worden gebruikt.

Voor de proefmake-up kom je naar de salon en op de dag zelf kom ik graag bij je thuis.*

 

Proefmake-up + Bruidsmake-up € 57,50

 

Bruidsarrangement compleet:

Je krijgt een ontspannende gezichtsbehandeling inclusief gezichtmassage. De huid wordt goed gereiningd en eventueel worden de wenkbrauwen geëpileerd en ongewenste haren in het gezicht verwijderd. Deze behandeling heeft het mooiste effect ongeveer een week voor de trouwdag.

Je krijgt een proefmake-up ( deze vind plaats in de salon) wanneer jij dat wenst. En op de dag zelf de uiteindelijke bruidsmake-up bij je thuis.*

 

Phyto5 Compleet, Proefmake-up + Bruidsmake-up € 100,00

 

 

Feestmake-up voor familie, vrienden en gasten:

Je (schoon)moeder, zus(sen), vriendin(nen), getuige(s) en verdere gasten willen er natuurlijk ook mooi uitzien op jullie mooiste dag. Zij kunnen ook terecht voor een passende feestmake-up. Als bruid krijg jij voorrang op degene die deze dag ook een make-up willen, dit kan allemaal in overleg worden afgestemt.*

 

Make-up € 25,00 

 

*Woon je verder dan 20km dan wordt er een kleine bijdrage berekend. Dit in overleg.