Nieuws

Facial Cupping Massage

05-02-2019 11:25

NIEUW!!!   Facial Cupping Massage      NIEUW!!!

 

Facial Cupping Massage is een gezichtsmassage met siliconen vacuüm cups. Door het vacuüm trekken van de cups geeft dit een enorm stimulerende werking op de doorbloeding van de huid. Tevens heeft het een kalmerend effect op het zenuwstelsel en heeft het een prachtig facelift effect.

Deze massage verstevigt de huid, verminderd lijntjes, ( vocht) wallen en verbetert littekenweefsel.

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, deze produceren de natuurlijke collageen en elastine, krijgt je huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

 

Samengevat wat Facial Cupping Massage voor je doet;

·       Reinigt en verfijnt de poriën

·       Verstevigt en versterkt de huid door stimuleren collageen en elastine

·       Verzacht littekenweefsel, rimpels en fijne lijntjes

·       Verbetert opname van werkstoffen ( huidverzorgingsproducten)

·       Vocht afdrijvend bij o.a. wallen

·       Verklevingen worden losgemaakt

·       Toxines ( afvalstoffen) worden afgevoerd via de lymfe

 

Tuina massage

04-07-2018 14:49

 

 

Het werken met Phyto5, gericht op het herstel van energetisch evenwicht ( Yin en Yang) volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde,  tijdens de gezichtsbehandelingen geeft al een mooi resultaat op zowel lichaam en geest. Het gaat verder dat een stukje huidverzorging.

Graag wilde ik me verder verdiepen in de Chinese Geneeskunde en was ik op zoek naar een aanvulling naast de gezichtsbehandelingen. Mijn oog is gevallen op de opleiding tot Tuina Masseur.

Vanaf eind 2017 ben ik gestart met het basisjaar Chin-Li Tuina. In dit jaar wordt je tot Tuina Masseur opgeleid.

Afgelopen jaar ben ik regelmatig naar school gegaan en heb heel wat theorie behandeld en veel op klasgenoten diverse massage technieken geleerd. Ook was er een stage periode waarin er veel gemasseerd is en heel veel positieve reacteis mogen ontvangen van klanten die tijdens deze periode als oefen model wilde fungeren. Daar ben ik heel dankbaar voor dat jullie mij hebben geholpen en gesteund hebben in deze periode! Hier heb ik veel ervaring opgedaan en een fijne feedback mogen ontvangen.

Begin juni mochten we examen doen en na 2 weken in spanning te hebben afgewacht mag ik met trots zeggen dat ik GESLAAGD ben!

Het harde werken heeft geresulteerd dat ik naast schoonheidsspecialiste ook Tuina masseur ben! Daar ben ik best heel trots op!

 

En vandaar dat je vanaf heden een Tuina massage kunt reserveren bij Jessica’s Schoonheidssalon.

 

Wat is Tuina?

Tuina is een Chinese medische massage techniek die al eeuwenlang in China in de ziekenhuizen met succes wordt toegepast. Het stimuleert de energie ( Qi) in het lichaam en heft blokkades op.

Het werkt op een soortgelijke manier als acupunctuur. Niet het gebruik van naalden, maar het masseren van de acupunctuurpunten in het lichaam staat centraal. Door deze ‘knooppunten’ te manipuleren wordt het lichaam in staat gesteld om zichzelf te herstellen.


Een behandeling kan gericht zijn op de oorzaak van de klacht of juist als iemand een ontspanning of een onderhoudssessie wil voor zijn lichaam.

 

Voorbeelden van klachten zijn:

·        hoofdpijn

·        nek- en schouderklachten

·        algehele stijfheid van het lichaam

·        (lage) rugpijn

·        Stress

Tuina heeft een holistische benadering: alles staat in verbinding met elkaar.

Het hele lichaam moet in balans zijn voor het goed functioneren van het lichaam.

Als ergens de energie ( Qi) niet goed doorstroomt heeft dat invloed op de rest van je lichaam. Er ontstaat een stagnatie/ blokkade.

Het doel van een Tuina massage is om de oorzaak van de klacht te vinden en zo het lichaam weer in beweging te krijgen. Zo kan het lichaam zelf zijn herstel weer oppakken.

 

Hieronder de 2 Tuina massages die je kunt reserveren:

 

Tuina Basis

Dit is een ontspannende rug massage die ervoor zorgt dat de energie weer gaat stromen.

Een weldaad voor lichaam en geest.

30min. € 30,00

 

Tuina Compleet

Aan de hand van eventueel genoemde klachten tijdens een korte intake gaan we een behandeling samenstellen. Dit kan een rug, nek, schouders, arm of been massage of een combinatie hiervan zijn.

De blokkades worden aangepakt en daardoor zal de energie weer gaan stromen.

60 min. € 50,00

 

 

 

Beauty Of Emotions

31-10-2017 10:13

Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen’.

Vanaf november komt er een nieuwe gezichtsbehandeling bij. De ‘Phyto5 Beauty of Emotions’, behandeling.

De naam geeft het al een beetje aan, emotie en de schoonheid daarvan. Dit is een behandeling waarbij het uitgangspunt niet ligt op het Bioritme, de huidconditie maar op de emotionele staat van zijn. Als klant kies jij met welk Phyto5 product een behandeling wordt gegeven.

De geur die jou het meeste aanspreekt, die d.m.v. een testje wordt gedaan, geeft jouw emotionele staat aan van dat moment. De behandeling zal bestaan uit drainage, chroma (licht) en veel massage. Het resultaat zal de energie vrijer laten stromen door lichaam, gezicht en hoofdhuid. Je voelt je direct meer in balans.

Ben jij nieuwsgierig naar deze nieuwe gezichtsbehandeling? Op de Ondernemersbeurs in het Astron in Dwingeloo op 4 november as. zal ik deze behandeling demonstreren. En deze zal vanaf die dag ook te boeken zijn in de salon.

 

 

Nu ook de lipbalsem van Loveli!

10-07-2017 09:47

LIPBALSEM van Loveli

Zijn jouw lippen ook verslaafd geraakt aan lipbalsem?

Dat komt omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalsem kunt. Niet zo gezond.

Deze lipbalsem bevat de mooiste oliën, zoals arganolie en avocado-olie en candeliawas voor een gloss-achtige glans. De zomereditie bevat de natuurlijke UV-filter van frambozenolie.

En het mooie is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.

 

Summer edition Lipbalsem

Heerlijke lipbalsem die je lippen een klein beetje een zomers tintje geven. Deze lipbalm bevat een hele smoothie van de mooiste fruitoliën, zoals abrikozenpitolie, frambozenolie, grapefruit en sinaasappelolie met candelillawas voor een gloss-achtige glans. De zomereditie heeft een UV-filter door de toevoeging van frambozenolie en zinkoxide. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalsem bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

 
 
 

 

Nieuw in de salon van Loveli!

09-06-2017 10:30

NIEUW!!!

Graag introduceer ik jullie een nieuw product in de salon!

Al een tijd geleden is mijn oog op dit product gevallen en mijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen. Ik ben altijd al op zoek geweest naar een deodorant waar je niet nog meer van gaat transpireren en binnen een korte tijd natte kleding hebt en je niet meer fris ruikt. Zou deze deo dan echt werken? Na 2 dagen gebruik ben ik al meer dan enthousiast! De geur van de deodorant is fris en niet overheersend zoals de meeste deo’s, het voelt zacht aan op de huid, zuinig in gebruik en je blijft gewoon echt fris!

Dit product sluit echt naadloos aan op wat ik mijn klanten wil bieden. Een natuurlijk product en wat goed is voor de huid en de huid laat ademen.

Het is de deodorant van Loveli.

Als jij op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, die je de hele dag fris houdt.

Natriumcarbonaat ( zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes.

Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en Shea-butter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

Goed om te weten:

·        Deze deodorant sluit de huid niet af. Je zweet dus nog wel ( anders kan de huid de afvalstoffen niet kwijt), maar je rukt het niet.

·        Heb je snel een gevoelige huid, dan kan je huid reageren met rode uitslag. Meteen wat kokosolie erop doen en overstappen op de sensitive versie kan de oplossing zijn. Maar meestal krijg je juist een mooiere huid door alle fijne ingrediënten.

·        De Shea-butter in de deodorant kan vlekken veroorzaken in je kleding. Je wast het er natuurlijk wel weer uit maar laat de deodorant eerst even drogen voor je je kleding aan doet.

·        Je doet gemiddeld 6 weken met 1 kleine deodorantstick ( 30 ml) of ruim 3 maanden met een grote stick ( 75ml).

·        Je kunt de verpakking bij het plastic afval doen maar je kunt hem ook opnieuw vullen met een refill.

·        Is je lichaam echt verslaafd geraakt aan de ingrediënten in je gewone deo, dan lijkt het net of je juist erger gaat zweten. Je lichaam is aan het detoxen. Houd vol, het is het echt waard!!!

·        En tot slot; de deodorant draait net de andere kant op dan je zou denken. Even wennen ;)

 

Er zijn 4 verschillende geuren, Fresh Cotton, Sweet Orange, Sensitive skin en Appleblossom.

 

Deo-stick klein ( 30ml)  € 7,99

Refill stick klein ( 30ml)  € 5,99

Deo-stick groot (75 ml)  € 14,99

 

 

Voor meer informatie: www.loveli.care

 

 

In welk element zitten we nu?

Element METAAL

21-08-2019 00:00

Je gaat nu loslaten wat niet van jou is! Het energetisch Herfstseizoen (7/8-20/10) staat voor het element Metaal waarbij 'afvoeren' the keyword is. Metaal ondersteunt de veneuze, de aderlijke oftewel het afvoerende bloedvatenstelsel en staat in verbinding met het organenpaar longen en dikke darm en voert af wat het lymfestelsel aan afvalstoffen loslaat.

Element METAAL is het element voor de droge, voedingsarme huid met tekort aan mineralen, vocht en zuurstof.

Zware benen:
Ideaal voor wie snel last heeft van zwaarte gevoel in de benen, of bij slechte veneuze terugvloei (blauwe aders/ spataders).

Lymfestelsel circulatie:
Element METAAL optimaliseert een goeie werking van de lymfecirculatie: belangrijk voor vlotte afvoer van afvalstoffen.

Tevredenheid:

Element METAAL staat voor loslaten, afgrenzen, elimineren wat niet bij jou hoort, zodat er ruimte vrij komt. Tevredenheid met wat er is. Ondersteuning bij verdriet. Helpt om op juiste wijze te kunnen communiceren.

 

 

Graag wil ik jullie kennis laten maken met 2 verschillende apparaten waar ik in de salon mee werk. Deze 2 apparaten, de Biodrainer en Chroma zijn een perfecte aanvulling op een Phyto5 behandeling en geven een nog intensievere werking van de producten en geven een optimaal resultaat op heel je welzijn.

Biodrainer:

Deze effectieve lymfedrainage is een goede manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en schoonheidsproblemen: stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, vroegtijdige veroudering, etc. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden: het verwijdert wat er niet thuishoort, je voelt je energieker!

Chromatherapie:

Dit is kleur- en lichttherapie, deze ondersteunen en stimuleren de zelf regenererende kracht van lichaam en geest. Dit verhoogt de afvoer van toxines, versnelt de celdeling en verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid. Je huid straalt!

De unieke combinatie van de producten en de behandelingsmethodieken zoals lymfedrainage en chroma( kleuren) therapie op de reflexzones, hebben inmiddels, door middel van wetenschappelijk bewezen metingen, diepe energetische werking. Deze onderscheidende huidverzorging is de Methode Phytobiodermie.” ( bron Phyto5)

 

Vanaf nu kun je een Phyto5 behandeling reserveren met toepassing van deze 2 mooie apparaten!

Ga naar "Prijslijst" en bekijk de vernieuwde Phyto5 Compleet behandeling en een hele nieuwe maar zeer intensieve Drainage behandeling!